איזקיה היא גסטרו-פאב יפני, מקום לא פורמלי אליו מגיעים לשתות אחרי שעות העבודה. היפנים מגיעים אל האיזקיה מיד אחרי העבודה, שותים סאקה או שיכר שזיפים על הבר או בעמידה, וחולקים, בצורה שאינה אופיינית ליפנים, מנות קטנות של אוכל שמתאים לצד השתייה, בקצב איטי ובאווירה משוחררת.
מה אוכלים?
אבל מה שותים?
כמו כל יום ב-TYO, גם ימי שלישי זו הזדמנות מצוינת להגיע למסעדה לטעום סוגים שונים של סאקה במחירים נוחים למשל סאקה יוזו עוקצני, או סאקה הקצורו סאיורי ניגורי שהוא סאקה אורז משובח עם פטריית קוג׳י וטעמים פרחוניים, או סאקה של נוג'ון ג'ונמאי שמצטרף באופן מושלם לסושי ועוד לא מעט סוגי סאקה פרמיום שחובה על חובבי הז׳אנר לנסות.