מהקפה ועד הקרואסון. משוק הכרמל ועד הגליל .חדשות האוכל

יובל בן נריה מחדש את קפה טאיזו, שף קונדיטור צרפתי מגיע לארץ, לילי הגרוזינית מכינה לכם סדנא מושחתת, ראי הגלילית משיקה טאבון על גלגל ויש עוד הפתעות אז כנסו לגלות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קוג'י בורגר של טאיזו קפה
קוג'י בורגר של טאיזו קפה | צילום: גל קולוג
6
גלריה

לאור ההצלחה פופ אפ קוג׳י בורגר מרחיב את פעילותו בטאיזו טאון של יובל בן נריה:

לולי
לולי | צילום: אסף קרלה

לילי בן שלום תארח בללה סדנת בישול גאורגי לשבועות

השפית לילי בן שלום, תקיים לקראת שבועות, בללה החמארה הגוארגית שלה במרכז שוק הכרמל, סדנת בישול של מאפים גאורגיים מלאים בגבינות וטעימים במיוחד.

קרפ טו טייבל: ברטון משיקה מארז להכנה ביתית

ברטון קרפים
ברטון קרפים | צילום: יחצ

בית הספר לקולינריה אורט דן גורמה יארח את השף קונדיטור הצרפתי אוליבייה לאינה

השף קונדיטור אוליבייה לאינה יגיע לראשונה לישראל ויקיים מאסטר קלאס בן יומיים באורט דן גורמה-בית הספר ללימודים קולינריים בת"א. בסדנאות יעביר השתלמות בקונדיטוריה צרפתית קלאסית ומקצועית. אולבייה נחשב למאסטר בתחומו ומגיע מאחד המוסדות הנחשבים באירופה ובעולם כולו ללימודי גסטרונומיה – Ecole Ritz Escoffier.

Olivier Laine
Olivier Laine | צילום: יחצ חול

ראי הבולגרית הגלילית משיקה תפריט טאבון וגריל מטורפים

מסעדת ראי, (Rai), גלילית מקומית בכפר ראמה שבבקעת בית הכרם, משיקה תפריט חדש ומיוחד של מנות מהטאבון ומהגריל המיוחד, שנמצאים בחצר המסעדה, וכן קינוחים. אדיב שאב את הרעיון ממסעדות בכפרים בהרי רודובי שבדרום בולגריה, ובנה במו ידיו גריל משולב טאבון, שמכיל ספינר, ושמופעל בכוח המים על ידי גלגל שיניים ענק בדיוק כמו בכפרים של פעם.

נספרסו
נספרסו | צילום: יחצ נספרסו
טעם הטבע
טעם הטבע | צילום: בן פלגי
תגיות:
חדשות אוכל
/
טאיזו
/
מסעדות בגליל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף