לאור ההצלחה פופ אפ קוג׳י בורגר מרחיב את פעילותו בטאיזו טאון של יובל בן נריה:
לילי בן שלום תארח בללה סדנת בישול גאורגי לשבועות
השפית לילי בן שלום, תקיים לקראת שבועות, בללה החמארה הגוארגית שלה במרכז שוק הכרמל, סדנת בישול של מאפים גאורגיים מלאים בגבינות וטעימים במיוחד.
קרפ טו טייבל: ברטון משיקה מארז להכנה ביתית
בית הספר לקולינריה אורט דן גורמה יארח את השף קונדיטור הצרפתי אוליבייה לאינה
השף קונדיטור אוליבייה לאינה יגיע לראשונה לישראל ויקיים מאסטר קלאס בן יומיים באורט דן גורמה-בית הספר ללימודים קולינריים בת"א. בסדנאות יעביר השתלמות בקונדיטוריה צרפתית קלאסית ומקצועית. אולבייה נחשב למאסטר בתחומו ומגיע מאחד המוסדות הנחשבים באירופה ובעולם כולו ללימודי גסטרונומיה – Ecole Ritz Escoffier.
ראי הבולגרית הגלילית משיקה תפריט טאבון וגריל מטורפים
מסעדת ראי, (Rai), גלילית מקומית בכפר ראמה שבבקעת בית הכרם, משיקה תפריט חדש ומיוחד של מנות מהטאבון ומהגריל המיוחד, שנמצאים בחצר המסעדה, וכן קינוחים. אדיב שאב את הרעיון ממסעדות בכפרים בהרי רודובי שבדרום בולגריה, ובנה במו ידיו גריל משולב טאבון, שמכיל ספינר, ושמופעל בכוח המים על ידי גלגל שיניים ענק בדיוק כמו בכפרים של פעם.