ארוחה של פעם בחיים
ךמשך 20 יום, תיפתח בתל אביב מסעדה שתאגד בתוכה את אחד השפים הטובים בעולם והכוכב של המטבח הפרואני, חורחה מונוז, שיבשל לצד השף זוכה מקום שישי בפיפטי בסט - תומר טל. לשניים יצטרפו המיקסולוג המפורסם הספרדי, סנטיאגו אורטיז ג׳אקום, והשף קונדיטור האיטלקי שזכה לתואר הקונדיטור הטוב באסיה, פבריציו פיורני.
את הארוחה ילוו קוקטיילים על בסיס מותג הפרימיום טקילה פטרון, המשקאות הייחודיים של אמן המיקסולוגיה הספרדי סנטיאגו אורטיז, ויחתמו הקינוחים המרהיבים של השף פטיסרי האיטלקי פבריציו פיורני.