כבר כשנכנסים ל"בר איטליה" מיד אפשר לספוג אווירה של קלאס לייט-נייט עם אורות עמומים, די-ג'יי שמנגן בלייב ועיצוב מודרני בגוונים כהים. אחרי הרושם הראשוני שיוצר המקום, גם התפריט העשיר והמגוון הצליח לתפוס לי את העין. ממבחר מנות ראשונות, דרך מנות פסטה מיוחדות, פיצות בעבודת יד, מנות דגים ואפילו בשרים, המסעדה בהחלט יכולה להתאים לכל דורש, והיופי פה הוא שזה לא גורע מהטעמים המיוחדים ומההקפדה שזוכה לה כל מנה ומנה.
יתרה מכך, אספר לכם שכיוון שלא הצלחתי לאכול את הכל, חלק מהמנות בחרתי לארוז ולקחת איתי הביתה. למחרת, אחרי לילה שלם במקרר, הופעתי לפתוח את הקופסאות מליל אמש ולגלות שהטעמים אפילו הפכו עמוקים ועשירים עוד יותר, המנות לא איבדו מהייחודיות שלהן ולגמרי אפשר היה ליהנות מהן כאילו הוצאו ממש באותו הרגע מהמחבת.
בסך הכל, החוויה הכוללת שלי מ"בר איטליה" הוציאה אותי עם טעם של עוד, והסבירה לי לגמרי את מהו השילוב המושלם בין איטליה למזרח תיכון. היא דיברה שפה אחידה, אך הצליחה לירות לכל הכיוונים תוך התמקדות בייחודיות הטעמים, חומרי גלם טריים ומשחקי טקסטורות שהצליחה לעורר עניין על הצלחת. המבחר העשיר פונה כמעט לכל חך שבדרכו יקלע להיכנס אל המסעדה הזו, והיא בהחלט מדברת שפה מיוחדת משלה.