"יש לי ארבעה ילדים", אומר השף אבי לוי, הבעלים של מסעדת "המוציא" בירושלים. "אחד כבר בצבא, אבל כל השאר לומדים בבית ספר. כל בוקר אצלנו בבית זה מפעל של כריכים. אני ורעייתי, אילנית, מחפשים כל הזמן חידושים כדי לגוון וכדי שלא ישעמם. כדי להפתיע בבוקר את הילדים עם שילובים מעניינים וכדי שיוכלו ליהנות בבית הספר מכריך טעים ומזין, לפעמים אנחנו גם מקדישים ערב לפני כן כרבע שעה־חצי שעה להכנות.
הכריכים שלנו מגוונים. אנחנו מכינים למשל כריך נאגטס עוף, כריך ביצת הפתעה, כריך שקשוקה טבעוני וגם לפינוק כריך בננה לוטי מתוק. כל הכריכים האלה הם אופציות משודרגות ומאוד טעימות. לא חייבים להשתמש בכל הרכיבים שבמתכונים. אם הילד לא אוהב רכיב מסוים, אפשר כמובן להשמיט אותו. כך גם בלחם אפשר לגוון ולהשתמש בסוג שהילד מעדיף". ד