כששנת הלימודים בפתח: כך תפנקו את ילדיכם בהפסקת העשר

רוצים לפנק את הילדים בארוחת עשר לא סטנדרטית? השף אבי לוי, אב לארבעה, מגיש ארבע הצעות לכריכים שיגרמו לכל שאר הילדים בכיתה לקנא

אילנה שטוטלנד צילום: פרטי
כריך בננה לוטי
כריך בננה לוטי | צילום: אבי לוי
4
גלריה

"יש לי ארבעה ילדים", אומר השף אבי לוי, הבעלים של מסעדת "המוציא" בירושלים. "אחד כבר בצבא, אבל כל השאר לומדים בבית ספר. כל בוקר אצלנו בבית זה מפעל של כריכים. אני ורעייתי, אילנית, מחפשים כל הזמן חידושים כדי לגוון וכדי שלא ישעמם. כדי להפתיע בבוקר את הילדים עם שילובים מעניינים וכדי שיוכלו ליהנות בבית הספר מכריך טעים ומזין, לפעמים אנחנו גם מקדישים ערב לפני כן כרבע שעה־חצי שעה להכנות.

הכריכים שלנו מגוונים. אנחנו מכינים למשל כריך נאגטס עוף, כריך ביצת הפתעה, כריך שקשוקה טבעוני וגם לפינוק כריך בננה לוטי מתוק. כל הכריכים האלה הם אופציות משודרגות ומאוד טעימות. לא חייבים להשתמש בכל הרכיבים שבמתכונים. אם הילד לא אוהב רכיב מסוים, אפשר כמובן להשמיט אותו. כך גם בלחם אפשר לגוון ולהשתמש בסוג שהילד מעדיף". ד

כריך נגטס
כריך נגטס | צילום: אבי לוי
כריכים מיוחדים להפסקת עשר
כריכים מיוחדים להפסקת עשר | צילום: אבי לוי
השף אבי לוי
השף אבי לוי | צילום: אבי לוי
תגיות:
אוכל
/
כריכים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף