לאכול, לפרגן, להיות מוגנים: המסעדות שחוזרות בצל המלחמה

המצב הנוראי שאליו הושלכנו מסרב לעזוב והצורך לחזור לקצת שפיות גדול מתמיד. לאט לאט נפתחים ברים ומסעדות כדי להחזיר את המשק לתנועה, לתת לאנשים מקומות לקצת ניקוי ראש ולמסעדנים קצת כסף

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לולה מרטין
לולה מרטין | צילום: דויד מויאל
4
גלריה

המצב הנוראי שאליו הושלכנו מסרב לעזוב והצורך לחזור לקצת שפיות גדול מתמיד. לאט לאט נפתחים ברים ומסעדות כדי להחזיר את המשק לתנועה, לתת לאנשים מקומות לקצת ניקוי ראש ולמסעדנים קצת כסף.

אצל עמיאל לוי ממושב מעגלים ליד אשדוד תוכלו להזמין משלוח או לבוא לקחת אוכל ביתי מנחם בין ראשון-חמישי 11:00-16:30. מארז קציצות טוניסאיות (6 יח' ב- 20 שקלים), באגט עם קציצות או שניצל, אורז עם קציצות וגם מגשי אירוח. הזדמנות לעזור. להזמנות חייגו 050-2617444

לה גוטה
לה גוטה | צילום: גיל אבירם

לראשונה מפרוץ המלחמה, בר ים תפתח במתכונת מצומצמת בשעות הערב בימים רביעי עד שבת בשעות 18:00-22:00. יוגשו פסטות תוצרת בית לצד בקבוקי יין, שעליהם תינתן הנחה של 30 אחוזים על כל הבקבוקים.  השף, יהל אברהמס: "מורכב עורנו לפתוח בתקופה הזאת, אבל חשוב לנו להשאיר את המקום חי- בשביל האנשים המרכיבים את בר ים וכדי ליצור לאורחנו מפלט רגעי מהמציאות הבלתי אפשרית שאנו נמצאים בה כעת. מייחלים לימים שקטים יותר וכואבים פחות. מבטיחים להיות מרחב בו אפשר להירגע ולנשום". הנמל 21, חיפה

בר ים
בר ים | צילום: דריה גוזמן
בראון חיפה
בראון חיפה | צילום: לאון יעקובוב
תגיות:
אוכל
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף