ליין סדנאות האוכל החדש שלא תרצו לפספס

אוריאן וסיון שתי שפיות צעירות ומבטיחות פותחות את ליין הסדנאות שלהן. בסדנאות שלהן ניתן ללמוד מגוון טכניקות של בישול על בשרים, שיטות הכנה, הגשה, והרכבה של מנות ייחודיות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ליין סדנאות האוכל של אוריאן וסיוון
ליין סדנאות האוכל של אוריאן וסיוון | צילום: ללא קרדיט
6
גלריה

אוריאן וסיון שתי שפיות צעירות ומבטיחות פותחות את ליין הסדנאות שלהן. בסדנאות שלהן ניתן ללמוד מגוון טכניקות של בישול על בשרים, שיטות הכנה, הגשה, והרכבה של מנות ייחודיות.

סדנת דגים שמראה איך אפשר להכין דגים במגוון רחב של צורות, מדגים נאים עד למופלטת דגים וקינוחים מיוחדים וסגנון איטלקי שבו לומדים להכין פסטות מאפס, הרכבת טעמים פיצות ומגוון רחב של טעמים.

השפיות אוריאן וסיוון
השפיות אוריאן וסיוון | צילום: ללא קרדיט

הן מביאות את כל התשוקה והיצירתיות שלהן לאוכל ומלמדות איך להפוך לשף פרטי במטבח שלכם.

מתוך סדנת האוכל
מתוך סדנת האוכל | צילום: ללא קרדיט
מתוך סדנת האוכל
מתוך סדנת האוכל | צילום: ללא קרדיט
מתוך סדנת האוכל
מתוך סדנת האוכל | צילום: ללא קרדיט
מתוך סדנת האוכל
מתוך סדנת האוכל | צילום: ללא קרדיט
תגיות:
אוכל
/
סדנאות בישול
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף