אהרונוביץ’ מסביר: "עלינו צפונה, המשכנו לעזה. מבחינתי, נקראתי להגן על המדינה שלי ובאתי. זו אפילו לא תחושת שליחות, זה הברור מאליו, אין מצב לשבת בבית במצב כזה. המסעדה, שהשקעתי בפתיחתה את כל הלב שלי, לא הייתה במחשבות שלי בכלל. לא חשבנו על מענקים כשהיינו במילואים, אם מגיע לנו או לא, ידענו שאנחנו כרגע נמצאים במקום שצריך אותנו יותר וזה מה שעשינו”.
“המסעדה” היא FLAME שנפתחה רק חודש אחד לפני אוקטובר במלון קרלטון היוקרתי על חופה של תל אביב, וחוזרת רק לאחרונה לפעול. “חזרנו מאש הקרב לאש המחממת את לבנו בלב המסעדה, שהיא הבייבי שלנו”, אומר אהרונוביץ’, מבעלי המסעדה. “אנחנו נחושים להחזיר לסועדים שלנו את חדוות החיים, במיוחד בחג החירות ועם בוא האביב. שתתחדש בלבנו השמחה ושנתכנס סביב אותה האש, מדורת השבט שלנו, עם ארוחה טובה, מנחמת וכשרה”.
עוד מוסיף אהרונוביץ': “זו פעם ראשונה שאני מחליט לפתוח מסעדה שלי בפסח. מעולם לא הכשרתי מסעדות לפסח, זה תמיד חופש עבורי. בגלל המצב השונה השנה ובגלל שהיינו סגורים כל כך הרבה זמן, חשוב לנו לחזור להתחבר לאנשים, לאפשר להם לחוות כמה שיותר. נכון שזו לא ההחלטה העסקית הכי נכונה, כי אין רצף ימי חול המועד או ימי חופש. עם זאת, החלטנו בכל זאת לעשות את המאמץ ולפתוח. אין לנו כישראלים אפשרות לשבת רגל על רגל. החיים חזקים יותר מהכל. חוץ מהליך הכשרת המטבח, עשינו התאמות בתפריט, המסעדה עובדת ללא קטניות אפילו”.