הטריק שמשגע את הרשת: כך תוציאו קטשופ מהבקבוק בקלות

טריק ויראלי חדש שפורסם ברשתות החברתיות חושף כיצד להוציא קטשופ בקלות מבקבוקי היינץ. גולשים רבים היו בהלם כשנחשפו לשיטה הכל כך פשוטה הזו שלא הכירו עד היום

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קטשופ
קטשופ | צילום: אינג אימג'

לדבריו, הטעות הנפוצה היא אחיזה בחלק המרכזי של בקבוקים הנפוצים כיום. "ככה, צריך ממש להתאמץ כדי שהקטשופ יזרום", הוא מדגים. "אבל, אם תלחצו על הצדדים של הבקבוק ואז תשחררו, הלחץ יגרום לקטשופ לצאת החוצה בקלות".

ג'ורדן אף טען כי כתב עבודה אקדמאית על ההיסטוריה של בקבוקי הקטשופ. הוא סיכם את ההתפתחות: "בקבוק הזכוכית המקורי נוצר ב-1890, בקבוק הפלסטיק הלחיץ הומצא ב-1983 וב-2001 עברו לבקבוקי 'הפוכים' כדי לשפר את זרימת הקטשופ".

עם זאת, המומחה הזהיר שהשיטה פחות יעילה כשהבקבוק כמעט ריק, אך עודד את כולם לנסות בכל זאת. גולשים רבים הביעו תדהמה: "לא ייאמן שחברות משקיעות מיליונים בפיתוחים כאלה ולא משתפות אותנו!", כתב אחד המגיבים. לסיום, טיפ אחרון: חברת היינץ ממליצה לאחסן קטשופ במקרר ולא להשאיר אותו בחוץ.

תגיות:
קטשופ
/
טיפים
/
טיקטוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף