בלי סדקים: בדרך לעוגת הגבינה המושלמת

עוגת גבינה אפויה היא מהקינוחים האהובים והפופולריים ביותר בחג השבועות. אחד האתגרים הגדולים ביותר בהכנתה הוא מניעת הסדקים שמופיעים לעיתים קרובות לאחר האפייה. קבלו 10 טיפים שיעזרו לכם לצלוח את האתגר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עוגת גבינה שוקולד לבן ומשמשים מתוך הספר דיסקו מתוקים עבור סולתם
עוגת גבינה שוקולד לבן ומשמשים מתוך הספר דיסקו מתוקים עבור סולתם | צילום: גל בן זאב
3
גלריה
עוגת וניל במילוי קרם מסקרפונה מתכון מאיה דרין לסולתם
עוגת וניל במילוי קרם מסקרפונה מתכון מאיה דרין לסולתם | צילום: גל בן זאב
סדרת תבניות אפייה מבית סולתם. החל מ-74.5 שקלים למארז
סדרת תבניות אפייה מבית סולתם. החל מ-74.5 שקלים למארז | צילום: גיל אבירם

באמצעות הטיפים הללו תוכלו להכין עוגת גבינה חלקה, מושלמת וטעימה לחג השבועות. עם קצת סבלנות ותשומת לב לפרטים, התוצאה תהיה עוגת גבינה שתהיה גאוותכם ותשמח את כל בני המשפחה והאורחים. חג שבועות שמח ומתוק!

תגיות:
עוגת גבינה
/
אפייה
/
טיפים
/
שבועות
/
הקינוח המושלם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף