כזה סביח עוד לא ראינו: כשהביצה הקשה והטחינה התחברו לגבינה

רשת לנדוור הציגה את את הטוסטים החדשים של הרשת. הטוסט שלקח אותנו למטבח האיטלקי, זה שעושה מחווה לאכול המסורתי היווני, ואיך הסביח המוכר מתחבר עם טוסט וגבינות?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טוסט סביח
טוסט סביח | צילום: ללא קרדיט
6
גלריה

עם תחילתו של הקיץ, רשת לנדוור הציגה את את הטוסטים החדשים של הרשת. רובנו רגילים לאכול טוסט כמנה פשוטה יחסית, שלא כוללת מספר רב של מרכיבים. עם זאת, הטוסטים החדשים של הרשת, לקחו את המנה צעד אחד קדימה, והפכו אותה לכזאת שמרגישה כמו ארוחה לכל דבר, וכוללת בתוכה מרכיבים רבים ומגוונים.

חלק מהטוסטים החדשים שטעמנו, לוקחים השראה ממקומות שונים בעולם הקולינריה, שבהחלט מורגשים בתוכם. הם מוגשים בלחם פוקאצ'ה בצורת משולשים, לצד ירקות מותאמים לכל מנה, שמרעננים את הטוסט הכבד.

טוסט שמנת פטריות
טוסט שמנת פטריות | צילום: ללא קרדיט
טוסט יווני
טוסט יווני | צילום: ללא קרדיט
טוסט סביח
טוסט סביח | צילום: ללא קרדיט
טוסט פיצה
טוסט פיצה | צילום: ללא קרדיט
הטוסטים החדשים של לנדוור
הטוסטים החדשים של לנדוור | צילום: ללא קרדיט

יחד עם זאת, אם אתם מחובבי הסביח, ומעוניינים לנסות גרסה מסקרנת שלו בתור טוסט יחד עם גבינות עשירות, זו לגמרי ההמלצה שלנו. בנוגע לטוסט הפיצה, אם אתם לא אוהבים שינויים, רגילים לטוסט הפיצה המוכר והאהוב שלכם, ורוצים להנות מגרסה טעימה נוספת שלו, זו לגמרי האפשרות המועדפת עבורכם.

תגיות:
אוכל
/
לנדוור
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף