בעשור האחרון, עולם הסושי עבר מהפכה משמעותית, והפך לתחום קולינרי דינמי ומרגש המשלב בין מסורות עתיקות לחידושים מודרניים. מסעדת סוהו הוותיקה שעומדת על כנה כבר 24 שנה, היא אחת המסעדות המצליחות והמוכרות בישראל. לכבוד יום הסושי הבינלאומי אשר חל ב-18 ביוני ברחבי העולם, שיתף אותנו צוות המנהלים שלה בחידושים והטרנדים החמים ביותר שקיימים כיום.
תרצו צ'ופסטיקס?
יום הסושי הבינלאומי הוא הזדמנות לבחון את העדפותיהם של הישראלים בכל הקשור למנה האסיאתית הכל כך פופולרית. צ'ופסטיקס או סכו"ם? רול מטוגן או רול נא? ג'ינג'ר או ווסאבי? מאקי או פוטומאקי? וגם – באיזה יום בשבוע הישראלים מעדיפים להזמין משלוח סושי עד הבית? ומה הרוטב הכי אהוב ומבוקש על הסושי? תן ביס חושפת את הנתונים המפתיעים.