סושי מולקולרי כבר טעמתם? הכירו את הטרנדים החדשים

לכבוד יום הסושי הבינלאומי אשר חל היום יצאנו לבדוק מהם הטרנדים החמים ביותר שקיימים כרגע במנה האהובה מהמטבח האסייתי, וגם איך הישראלים אוהבים את הסושי שלהם במשלוחים. אז איך אתם רוצים את הסושי שלכם?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סושי מולקולרי במסעדת סוהו ראשל"צ
סושי מולקולרי במסעדת סוהו ראשל"צ | צילום: איציק בראל
2
גלריה

בעשור האחרון, עולם הסושי עבר מהפכה משמעותית, והפך לתחום קולינרי דינמי ומרגש המשלב בין מסורות עתיקות לחידושים מודרניים. מסעדת סוהו הוותיקה שעומדת על כנה כבר 24 שנה, היא אחת המסעדות המצליחות והמוכרות בישראל. לכבוד יום הסושי הבינלאומי אשר חל ב-18 ביוני ברחבי העולם, שיתף אותנו צוות המנהלים שלה בחידושים והטרנדים החמים ביותר שקיימים כיום.

דגים נאים במסעדת סוהו ראשל''צ
דגים נאים במסעדת סוהו ראשל''צ | צילום: איציק בראל

תרצו צ'ופסטיקס?

יום הסושי הבינלאומי הוא הזדמנות לבחון את העדפותיהם של הישראלים בכל הקשור למנה האסיאתית הכל כך פופולרית. צ'ופסטיקס או סכו"ם? רול מטוגן או רול נא? ג'ינג'ר או ווסאבי? מאקי או פוטומאקי? וגם – באיזה יום בשבוע הישראלים מעדיפים להזמין משלוח סושי עד הבית? ומה הרוטב הכי אהוב ומבוקש על הסושי? תן ביס חושפת את הנתונים המפתיעים.

תגיות:
סושי
/
טרנדים
/
סוהו
/
משלוחים
/
תן ביס
/
יום בינלאומי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף