השף יובל בן נריה ומסעדת a החליטות לתת את הבמה ליקב רזיאל וקראט קוויאר בשלושה ערבי קונספט, שיתקיימו ב-18-20 ביולי.
מסעדת a, ביחד עם יקב רזיאל וקראט קוויאר, מציעים מסע קולינרי שעובר בן הרי ירושלים, דרך החיים התוססים של תל אביב, ועד לפסטורליות של קיבוץ דן.
מסעדת a נפתחה, אחרי פגרת מלחמה ארוכה, בפברואר האחרון. עם הפתיחה היא הציגה תפריט מחודש מעמיק עוד יותר את הקשר של בן נריה עם המדינה בה אנו חיים. כמות הספקים המקומיים הורחבה והתפריט נשען ברובו על רכיבים מתוצרת ישראלית. זה נכון גם בגזרת האלכוהול, כשלתפריט היינות נוספו 10 יקבים ישראלים חדשים.
כהמשך ישיר למגמה זו, החליט בן נריה לציין את יום הקוויאר הבינלאומי בהצדעה לספקים שבלעדיהם עבודתו לא הייתה שלמה. כך נולדו להם שלושה ערבים בשיתוף יקב רזיאל (מבית יקב קסטל) שבהרי ירושלים וסטארטאפ החקלאות הימית "קראט קוויאר" הסמוך לקיבוץ דן.
לכבוד הערב יימזגו בכוסות יינות מבעבעים שבדרך כלל אינם נפתחים למזיגה.