אחרי החורף הקשה שעבר על החקלאים, שהתמודדו עם מחסור קשה בעובדים, אנחנו מתרגשים להשיק תפריט קיץ חדש שמבוסס ברובו על התוצרת מהשדות, המטעים, הרפתות והדירים של עמק חפר והסביבה, וכן, גם של כמה חברים יותר רחוקים.
מאחורי המנות העונה עומדים לא רק החקלאים, אלא גם אלפי מתנדבים, שעמלו יחד להציל את החקלאות שלנו.
בין חומרי הגלם שלנו העונה נמצאות עגבניות של סולי, דלעות ממשפחת מכלוף בחצב, חצילים, פלפלים ושאר ירקות מהחקלאי הצעיר נריה בגן יאשיה, לאבנה, יוגורט ושנקליש מערערה, פטה של יעקבס ועוד.
את המנות החדשות בעמק בראסרי יצרו שף עידו פיינר והצוות, וביניהן: