עמק בראסרי משיקה תפריט קיץ חדש

הקיץ הביא למטבח את העגבניות של סולי, הדלעות של מכלוף, וחצילים מנריה, והתפריט של עמק בראסרי מתחדש בהתאם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תפריט קיץ בעמק בראסרי
תפריט קיץ בעמק בראסרי | צילום: יח"צ

אחרי החורף הקשה שעבר על החקלאים, שהתמודדו עם מחסור קשה בעובדים, אנחנו מתרגשים להשיק תפריט קיץ חדש שמבוסס ברובו על התוצרת מהשדות, המטעים, הרפתות והדירים של עמק חפר והסביבה, וכן, גם של כמה חברים יותר רחוקים.

מאחורי המנות העונה עומדים לא רק החקלאים, אלא גם אלפי מתנדבים, שעמלו יחד להציל את החקלאות שלנו.

בין חומרי הגלם שלנו העונה נמצאות עגבניות של סולי, דלעות ממשפחת מכלוף בחצב, חצילים, פלפלים ושאר ירקות מהחקלאי הצעיר נריה בגן יאשיה, לאבנה, יוגורט ושנקליש מערערה, פטה של יעקבס ועוד.

את המנות החדשות בעמק בראסרי יצרו שף עידו פיינר והצוות, וביניהן:

תגיות:
מסעדה
/
מסעדת בראסרי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף