שף איטלקי מסביר: כמה מים צריך כדי לבשל פסטה - וכולכם עושים זאת לא נכון

אנשים רבים בטוחים שלבשל פסטה לארוחת ערב זה די פשוט: להרתיח מים, להוסיף מעט שמן זית, לזרוק את הפסטה פנימה ולבשל אותה במשך 12 דקות - אבל מסתבר שזה קצת יותר מסובך מזה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטה
פסטה | צילום: Pixabay
2
גלריה
פסטה
פסטה | צילום: אינג'אימג'

הוסיפו 1-2 כפיות מלח למים, אך רק לאחר הרתיחה. לא להוסיף שמן זית למים או לפסטה אחרי הסינון. "שמן זית עלול למנוע מרטבים אחרים להידבק לפסטה", כך טען השף.

יצרניות הפסטה והרטבים נפולינה (Napolina) פרסמה רשימה של 10 הטעויות הנפוצות ביותר בהכנת אוכל מהמטבח האיטלקי:

תגיות:
אוכל איטלקי
/
פסטה
/
טיפים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף