אסקפיזם קולינרי לעת מלחמה: “בית לחם" עם תפריט חדש | אלון צרפתי

התפריט החדש של “בית לחם", הקינוחים הצבעוניים של סוסי הפוני, השוקולד שיגרום לכם להתרגש והקינוחים מהסופר שהייתם מוכנים לשלם עליהם יותר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
"בית לחם"
"בית לחם" | צילום: דוד מויאל
3
גלריה

במסגרת השינוי שעבר על המקום הוא ינוהל מעתה על ידי השותפים אסף ארדה והקונדיטור צח שקרוקה, שמובילים בעשור האחרון בצוותא את מאפיית הבוטיק “האופים הקטנים” המוצלחת בשכונת נחלת יצחק, לא רחוק משם.

השוקולד של “שכולו טוב''
השוקולד של “שכולו טוב'' | צילום: יח''צ
האוראו של קשת טעמים
האוראו של קשת טעמים | צילום: יח''צ

ארבעה טעמים מוצעים למכירה, חלקם טובים יותר וחלקם קצת פחות: עוגה אפויה על מצע עוגיית אוראו, עם קרם עוגת גבינה ומעל שכבת עוגיות אוראו; עוגת גבינה אפויה על מצע ביסקוויט שוקולד עם שכבה של עוגת גבינה נימוחה ומעל ציפוי שכבת שוקולד טובלרון; קינוח צרפתי בשילוב שוקולד מילקה, שבה הוא מומס ופורץ מתוך המאפה; ועוגה אפויה על מצע שוקולד דיים עם שכבת קרם עוגת גבינה ומעל שכבת שוקולד דיים ומעל עוד שכבת שוקולד קרמי. ליקקנו את האצבעות.

תגיות:
אוכל
/
דיזנגוף סנטר
/
קשת טעמים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף