אוצר ויטמינים: הפרי הזה יציל לכם את הלב וימנע מחלות קשות

ממנגו אפשר להכין שייקים, לאכול אותו טרי ואפילו להוסיף אוות למזונות כמו אורז (לאוהבי המטבח התאילנדי). אבל חוץ מזה שהוא טעים, ידעתם עד כמה הוא בריא לנו? הנה כל מה שלא ידעתם על הפרי הקיצי והאהוב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מנגו
מנגו | צילום: אינג'אימג'
3
גלריה
מנגו
מנגו | צילום: אינג'אימג'
מנגו
מנגו | צילום: אינגאימג'

לסיכום, המנגו הוא פרי רב-תועלות המציע מגוון יתרונות בריאותיים. הוסיפו אותו לתפריט היומי שלכם, הן כנשנוש בריא והן כחלק ממנות שונות, ותיהנו מכל הטוב שיש לו להציע.

בחרו מנגו בשל, רך למגע וקצת נותן מעט כאשר לוחצים עליו. ניתן לאכול את המנגו טרי, להכין ממנו שייקים, סמוזים, סלטים או להוסיף אותו ליוגורט. הקפידו כמובן להוציא את הגלעין לפני האכילה. לסיכום, למרות יתרונותיו הרבים, מומלץ לצרוך מנגו במתינות כחלק מתזונה מאוזנת ומגוונת.

תגיות:
בריאות
/
פירות
/
מנגו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף