בין המנות המוצעות: קינוח המשלב קפה נספרסו, לדר תמרים מעושנים וגלידת מחמצת ב-OPA, וטרמיספרסו עם קפסולת ג'לי נספרסו, פטיסייר דבש, בישקוטי טבול בנספרסו וקאוויר קפה בתריסר.
השפים הביעו התלהבות מהשותפות, כאשר שיראל ברגר ציינה את מחויבות נספרסו לקיימות, וענר בן רפאל פורמן הדגיש את ההתאמה בין ערכי המותג לפילוסופיה הקולינרית שלו.
Nespresso, חברת-בת של Nestlé, היא חלוצה בתחום הקפה בקפסולות. החברה מפעילה תוכנית קיימות בשיתוף עם חקלאי קפה ברחבי העולם ולאחרונה קיבלה את הסמכת B Corp™, המעידה על מחויבותה לאחריות חברתית וסביבתית.