אני מרבה להכין קציצות כי ילדיי מאוד אוהבים את טעמן. הקציצות תמיד ילבשו ויפשטו צורה וטעם. הן מבוססות על עוף, בשר, דגים או ירק. לפעמים הן שוחות ברוטב אדמדם או ברוטב פיקנטי אחר. אך אין כמו טעמן של הקציצות שאותן אוכלים ישר מהמחבת.
כאלו הן הקציצות שהכנתי הפעם. הן מבוססות על ירק וקטניות. חשוב להכין כמויות גדולות כדי להכניס אותן לתוך רוטב עגבניות עם ירקות ותוספות מעניינות. את הקציצות אפשר להכין בכמה גרסאות: טיגון, בישול או אפייה. בחרו את השיטה המתאימה לכם, הכינו את הקציצות והשלימו את הטעם בגרגירי אורז לבן, פתיתים או פירה.