מתכון לקציצות שיחזיר אתכם לילדות

אין כמעט ילד שלא יענה "קציצות" אם יישאל מה הוא הכי אוהב לאכול. יש מי שקורא להן "קציצות" ויש מי שמעדיפים "כדורי בשר", אבל בשני המקרים הכוונה היא לאחת המנות האהובות ביותר על הילדים

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
קציצות עדשים וירק
קציצות עדשים וירק | צילום: פסקל פרץ-רובין

אני מרבה להכין קציצות כי ילדיי מאוד אוהבים את טעמן. הקציצות תמיד ילבשו ויפשטו צורה וטעם. הן מבוססות על עוף, בשר, דגים או ירק. לפעמים הן שוחות ברוטב אדמדם או ברוטב פיקנטי אחר. אך אין כמו טעמן של הקציצות שאותן אוכלים ישר מהמחבת.

כאלו הן הקציצות שהכנתי הפעם. הן מבוססות על ירק וקטניות. חשוב להכין כמויות גדולות כדי להכניס אותן לתוך רוטב עגבניות עם ירקות ותוספות מעניינות. את הקציצות אפשר להכין בכמה גרסאות: טיגון, בישול או אפייה. בחרו את השיטה המתאימה לכם, הכינו את הקציצות והשלימו את הטעם בגרגירי אורז לבן, פתיתים או פירה.

תגיות:
מתכונים
/
קציצות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף