טעמי הצפון על שולחן החג: יוזמה מיוחדת לתמיכה בעסקים מקומיים

רשת הקצביות מרינדו, שבסיסה בצפון, משתפת פעולה עם יצרנים מהאזור לקראת ראש השנה. התוצאה: ארבעה מתכונים לנתחי בשר שהושרו במיטב חומרי הגלם המקומיים

מיטל שרעבי צילום: פרטי
קולקציית החג של מרינדו לראש השנה
קולקציית החג של מרינדו לראש השנה | צילום: אלעד ברמי
2
גלריה

אחרי שביום העצמאות הציגו שיתוף פעולה מוצלח עם שפים ישראלים שיצרו מנות חג, לקראת ראש השנה החליטו במרינדו להקדיש את פרויקט הדגל השנתי לשותפיהם לעשייה.

הרשת השיקה למעשה פרויקט חג ייחודי המשתף פעולה עם יצרנים מקומיים מהגליל והגולן, שמוצריהם ישולבו בקולקציית הבשרים הייחודית לחג. זאת אומרת, שילוב של טעמי הצפון עם המומחיות של מרינדו.

 אוסבוקו עגלה בנתח בירה בזלת, מרינדו
אוסבוקו עגלה בנתח בירה בזלת, מרינדו | צילום: אלעד ברמי

הפרויקט, שמהווה מחווה ליצרני הצפון השותפים לדרך של מרינדו, כולל ארבעה מתכונים מנתחי בשר מובחרים שהושרו במיטב חומרי הגלם המקומיים. הנתחים מגיעים מוכנים להכנה פשוטה בבית, מאפשרים ליהנות ממנה משפחתית איכותית בחג תוך תמיכה בחקלאות המקומית.

תגיות:
בשר
/
ראש השנה
/
צפון
/
מתכונים לחגים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף