אחרי שביום העצמאות הציגו שיתוף פעולה מוצלח עם שפים ישראלים שיצרו מנות חג, לקראת ראש השנה החליטו במרינדו להקדיש את פרויקט הדגל השנתי לשותפיהם לעשייה.
הרשת השיקה למעשה פרויקט חג ייחודי המשתף פעולה עם יצרנים מקומיים מהגליל והגולן, שמוצריהם ישולבו בקולקציית הבשרים הייחודית לחג. זאת אומרת, שילוב של טעמי הצפון עם המומחיות של מרינדו.
הפרויקט, שמהווה מחווה ליצרני הצפון השותפים לדרך של מרינדו, כולל ארבעה מתכונים מנתחי בשר מובחרים שהושרו במיטב חומרי הגלם המקומיים. הנתחים מגיעים מוכנים להכנה פשוטה בבית, מאפשרים ליהנות ממנה משפחתית איכותית בחג תוך תמיכה בחקלאות המקומית.