היפנ-קייק הוא פנקייק העשוי מבלילת קציפת חלבונים סמיכה, שמעניקה לו את המרקם האוורירי ואת הגובה המרשים. מיד לאחר ההקצפה הבלילה עוברת לטיגון איטי בחום של 150 מעלות, ששומר על הרכות במהלך הטיגון. לאחר מכן, הוא מעוטר בציפויים השונים עליהם מפזרים מגוון טופינגס. השבוע הוא הגיע לישראל ל-4 ימים בלבד, בעזריאלי שרונה בשיתוף "בנדיקט", וישאר שם עד מחר, יום שישי ה-27.9.24.
אנחנו מעריצים של בית הפנקייק המקורי, אז קצת קשה לשכנע אותנו שיש משהו יותר טוב, ובכל זאת, נגיד שזה באמת פנקייק עם מרקם אוורירי במיוחד, מזכיר קצת סופלה, והציפויים שמתווספים אליו הופכים אותו למנת שחיתות מושלמת, אם כי מתוקה מדי לטעמנו. אפשר לוותר על הציפויים ולאכול אותו ככה, כמו שהוא.
בפופ-אפ יוצעו 5 טעמים של היפנ-קייק:
10% מהרווחים יועברו כתרומה לעמותת "עטופים באהבה" אשר תומכת בילדים שאיבדו הורה בשבעה באוקטובר, ומעמידה לרשותם מענקים פיננסים והזדמנויות לצמיחה אישית.