פסטה זו פסטה? זו הצורה שעדיף לכם לאכול

אז מסתבר שצורת הפסטה משפיעה על האופן שבו היא סופגת את הטעמים והמרקמים. הבחירה הנכונה יוצרת חיבור מושלם בין הפסטה לרוטב המתאים לה ומשדרגת את הארוחה. כך תדעו כיצד להתאים את הסוג והצורה לרוטב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטה, ספגטי
פסטה, ספגטי | צילום: אינג'אימג'
4
גלריה
פסטה, ספגטי
פסטה, ספגטי | צילום: אינג'אימג'
פסטה פנה
פסטה פנה | צילום: אינג'אימג'

והכי חשוב: תהנו מהתהליך. הבישול הוא יצירה, ואין נכון ולא נכון. נסו שילובים שונים, התנסו והפתיעו את עצמכם.

לזניה
לזניה | צילום: אינג'אימג'
תגיות:
פסטה
/
בישול
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף