פסטה זו פסטה? זו הצורה שעדיף לכם לאכולאז מסתבר שצורת הפסטה משפיעה על האופן שבו היא סופגת את הטעמים והמרקמים. הבחירה הנכונה יוצרת חיבור מושלם בין הפסטה לרוטב המתאים לה ומשדרגת את הארוחה. כך תדעו כיצד להתאים את הסוג והצורה לרוטבסוכנויות הידיעות10:42 30/09/2024פסטה, ספגטי | צילום: אינג'אימג'4גלריהפסטה, ספגטי | צילום: אינג'אימג'פסטה פנה | צילום: אינג'אימג'והכי חשוב: תהנו מהתהליך. הבישול הוא יצירה, ואין נכון ולא נכון. נסו שילובים שונים, התנסו והפתיעו את עצמכם.לזניה | צילום: אינג'אימג'תגיות:פסטה/ בישול/ אוכל