כשנכנסים ל"ורנדה" אפשר להרגיש בחו"ל, בכל זאת, נוף שלא רואים כל יום (ואני לא משוחדת), רוב הסועדים דוברי אנגלית וכמובן, השירות האדיב שלא מקבלים בכל מקום בארץ. אני הגעתי בחודש נובמבר הקר וסגירת החורף של המסעדה (כולה זכוכית) הייתה סגורה , אבל מסתבר שבחודשי הקיץ הטרסה פתוחה והישיבה היא תחת כיפת השמיים, מה שמאלץ אותי לחזור לשם שוב כדי ליהנות גם מאוויר ההרים הצלול כיין.
התפריט, שנוצר על ידי שף המלון, כפיר מיסניקוב, מורכב ממגוון קלאסי של מנות בשר, דגים וסלטים. יש כמובן גם תפריט אלכוהול קלאסי ועשיר אבל אני בחרתי דווקא להזמין קוקטיילים מהספיישלים. אני אתחיל בזה שהמחירים יכולים להיראות יקרים ברגע שמעיפים מבט בתפריט, אבל אחרי שהמנות מגיעות לשולחן אפשר להבין בדיוק מדוע הן תומחרו כך - גודל המנות בהחלט מפצה על המחיר.
לסיכום, המנות ב"ורנדה" שוות את המחיר. הן גדולות, טעימות וניתנות לחלוקה, ומה יותר רומנטי מלאכול ארוחת ערב טובה ועשירה מול הנוף העוצר נשימה של חומות ירושלים?