אם יש משהו שאני והבנות המתבגרות שלי אוהבות לעשות בתקופה האחרונה, זה לאכול ארוחת ערב מול הטלויזיה, כמיטב הקלישאה, ולהגדיל ולעשות זאת תוך כדי צפיה במשחקי השף. התיאבון נפתח מול המסך, ויש מצב שאני אפילו יותר יצירתית תוך כדי הכנת הארוחה, מוסיפה מרכיבים "סודיים", משקיעה בסלט רענן מכל הלב, ומי אמר צילחות ולא קיבל? מזדהים?
בשבוע שעבר התקיימה משימת פאפא ג'ונס במשחקי השף, בה נתבקשו המתמודדים להרכיב את פיצת החלומות שלהם, תכנית שגרמה למח שלנו להתפוצץ, כי הכי נועז שלנו בתוספות זה אננס ובולגרית. מאד טעים. תנסו. שלוש הפיצות שזכו לדירוג השופטים הגבוה ביותר נכנסו לתפריט של פאפא ג'ונס לחודש הקרוב, וזה היה רק עניין של זמן עד שנזמין אותן, ונבדוק את העניין מקרוב.
אציין בזהירות, שהיו לנו ציפיות גבוהות מאד אחרי הצפיה בתכנית, ואיך אומר שף אסף גרניט? ציפיות יש רק במצעים. חשוב לציין שנעשו שינויים בפיצות על מנת להתאים אותן למשלוח, ויש להסתמך על הכתוב בתפריט בלבד. הפיצות מוצלחות מאד, ושוות את הבאז, אבל כמו תמיד, אנחנו כנראה נחזור ונמשיך להזמין את הפיצה קלאסית, עם תוספת אננס במקסימום.