השף חושף את האמת המרה: הטעות שכולנו עושים בהכנת פסטה

טיקטוקר ויראלי יוצא נגד המרכיב הבסיסי ביותר ברוטב בולונז ומסביר למה העגבניות הן טעות חמורה. וגם: איזו פסטה אסור להשתמש בה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטה, ספגטי
פסטה, ספגטי | צילום: אינג'אימג'

טיקטוקר בעל 175 אלף עוקבים יוצא נגד אחד המרכיבים הבסיסיים ביותר ברוטב הבולונז המסורתי, וטוען: "זה פשוט דוחה". בסרטון ויראלי שעורר סערה ברשת, השף מסביר למה העגבניות - בין אם מקופסה או טריות - הן טעות קולינרית חמורה.

הוויכוח על הבולונז המושלם לא מסתיים בסוגיית העגבניות. שפים מקצועיים מצביעים על טעות נפוצה נוספת שעלולה לקלקל את המנה - בחירת הפסטה. לדבריהם, השימוש הנפוץ בספגטי הוא טעות חמורה, שכן האטריה הדקה אינה מסוגלת להתמודד עם הרוטב הסמיך. "בזכות צורתה הרחבה, טליאטלה טרייה היא האופציה האידיאלית לרוטב סמיך מבוסס בשר," מסבירה השפית סופי מחברת Gousto. "טליאטלה טרייה היא תענוג אמיתי, במיוחד כשמגלגלים אותה על המזלג בזמן הארוחה".

תגיות:
פסטה
/
בישול
/
עגבניות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף