רגע לפני ש-2024 נגמרת: הטרנדים קולינריים שאתם חייבים לנסות

מסע טעמים דרך טנגהולו, חמאה מעוצבת וראמן מפתיע: גלו את הטרנדים הקולינריים שהפכו את המטבח שלכם למעבדת טעמים מטורפת ב-2024

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טנגהולו
טנגהולו | צילום: REUTERS/Jason Lee

הטרנדים השנה חושפים שינוי באופן שבו אנחנו מבשלים ואוכלים בבית. אנשים מאמצים מתכונים שהם כיפיים, ניסיוניים ומחוץ לקופסה. טיגון האוויר הפך לכלי בסיסי, מאפשר ליצור מנות פריכות ומספקות במאמץ מינימלי.  הנה חמשת הלהיטים הוויראליים ביותר של 2024:

זה מבריק, דביק, מתפצפץ כמו חלום, וכן, מספק במיוחד לצפות באנשים אוכלים אותו. טנגהולו, פירות על שיפוד מצופים בסוכר מוקשה, הפך ליבוא המפתיע ביותר של אירופה מסין השנה. הפצפוץ הידידותי ל-ASMR הפך אותו לכוכב טיקטוק. אבל יש יותר בטנגהולו מהצליל המספק שלו - הוא פשוט להכנה, מרהיב ויזואלית, ונוסטלגי מספיק כדי להזכיר לנו סוכריות מהילדות, רק עם טוויסט בוגר.

מגיע לה מחמאה: החמאה חזרה ובגדול -  950 מיליון צפיות

ב-2024, החמאה כיכבה בכל שולחן. מוגשת על מגשי הגשה מעוצבים, מעוטרת בעשבי תיבול טריים ופרחים אכילים, ולצדה לחם חם ופריך, היא הפכה לטרנד חברתי מפתיע. המדיה החברתית אהבה אותה לא רק בשל המראה המרשים, אלא בעיקר בזכות הגמישות - מתוקה או מלוחה, מינימליסטית או עמוסה, היא אפשרה לשחק עם טעמים בדרך נגישה ומפנקת.

ראמן קרבונרה: פיוז'ן שעובד - 870 מיליון צפיות

מה קורה כשמשלבים נודלס יפני עם רוטב איטלקי קלאסי? ראמן קרבונרה. שילוב מפתיע זה הפך להצלחה מסחררת ברשתות החברתיות, לא רק בזכות היצירתיות שבו אלא גם בזכות הפשטות - נודלס ראמן עם ביצים וגבינה. מנה אחת שמחברת בין שתי יבשות.

קוראים לזה טוסט יוגורט, אבל למעשה זה טוסט קאסטרד - לחם מצופה בתערובת של יוגורט וביצים, אפוי לשלמות קרמית. ב-2024, טרנד זה הפך לארוחת הבוקר המועדפת על האירופאים.

פסטה כבר לא רק לבישול. ב-2024, הכנו פסטה מבושלת, תיבלנו אותה, והכנסנו למכשיר טיגון ללא שמן עד שהפכה לחטיף פריך. בין אם מפוזרת עליה גבינת פרמזן או תיבול בפפריקה, פסטה פריכה הפכה לנשנוש מושלם לטבילה.

תגיות:
אינסטגרם
/
ממתקים
/
טרנדים
/
חמאה
/
צ'יפס
/
טיקטוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף