הקינוח החדש – קוקילידה, שמחירו 70 ₪, נולד בעקבות ביקור מרגש במסעדה של דפנה אליקים ומיקה אנגל, ששבו מהשבי. השתיים, שהתרשמו מהטעם של הקינוח החדש, הציעו להקדיש אותו לשובם של החטופים שעדיין מוחזקים בשבי החמאס. השף שקד פחימה, שידוע במעורבותו החברתית, התרגש מהרעיון והחליט להיענות ליוזמה באופן מידי.
קינוח הקוקילידה החדש מורכב מגלידת וניל איכותית, תותים טריים הנבחרים מדי בוקר בשוק הכרמל, שברי מרנג אוורירי ורוטב וניל-תותים עשיר. כל מרכיבי הקינוח נבחרים בקפידה על ידי צוות המסעדה, בהתאם לסטנדרטים הגבוהים שמאפיינים את המטבח של הולה הולה.
מסעדת הולה הולה, הממוקמת בסמטאות הציוריות של שוק הכרמל ומוכרת במטבח החלבי, מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במיזם ולתרום למאמץ המשותף לתמיכה במשפחות החטופים.