אייל שני עובר דירה: הבית החדש של מסעדת מלכה

המסעדה המצליחה של השף האהוב אשר שכנה ב-7 השנים האחרונות בבית אסיה עוברת למשכנה החדש והמעוצב בעזריאלי טאון ותמשיך להעסיק נערים ונערות בסיכון. גם כשרה וגם עושה מצוות. לא פלא שהיא כה מבורכת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אייל שני במסעדת מלכה הכשרה
אייל שני במסעדת מלכה הכשרה | צילום: אסף קרלה
3
גלריה

מסעדת "מלכה" הכשרה של אייל שני, תיפתח החל משבוע הבא בעזריאלי טאון בתל אביב. את משכנה החדש עיצב יעקב תורג׳מן, אשר מעצב את מסעדות החברה בארץ ובעולם מזה שנים, תוך שמירה על הקווים המאפיינים את מלכה, עם בר גדול אך אינטימי במרכז המסעדה וחדר לאירועים פרטיים.

מלכה עזריאלי טאון בעיצוב יעקב תורג׳מן
מלכה עזריאלי טאון בעיצוב יעקב תורג׳מן | צילום: יחצ
אותו תפריט. אותה חוויה. מסעדת מלכה
אותו תפריט. אותה חוויה. מסעדת מלכה | צילום: אריאל עפרון

עזריאלי טאון הוא פרויקט ייחודי בלב מרכז העסקים של תל אביב המתאפיין בשילוב של משרדים, מגורים ומסחר במתחם מולטי-יוז. שוכרי המרכז כוללים בין היתר את PWC, WEWORK, FREESBEE ו-SAMSUNG. המתחם נהנה ממיקום מרכזי בין דרך מנחם בגין לנתיבי איילון, עם גישה ישירה לתחנת הרכבת הקלה בפינת רחוב שאול המלך, ומרחק הליכה מתחנת רכבת 'השלום' במרכז עזריאלי.

תגיות:
מעבר דירה
/
אייל שני
/
עזריאלי
/
מלכה
/
מסעדת שף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף