המנה הפשוטה, הטעימה והמשביעה הזאת נכנסה להיכל התהילה של אוכל הרחוב לפני כשש שנים. השניצל בחלה התפוצץ ברשתות החברתיות וזכה להרבה כבוד. בכל דוכן, מזנון ומסעדה ברחבי הארץ מיהרו לתת פרשנות משלהם ושילבו את הטרנד הקולינרי התורן בתפריט. תורים ארוכים השתרכו כדי לדחוס לבטן ולהעלות לאינסטגרם את הכריך הכי חתיך שיש.
במקור מורכב מאכל האלים הזה משכבת מטבוחה פיקנטית או חריפה, טחינה, עמבה ואיך לא -שניצל קריספי שעליו נחות פרוסות חציל מטוגן. כל הטוב הזה נדחס אחר כבוד לחלה אישית מתוקה. המנה הכל כך מתבקשת, חוזרת בתקופה האחרונה לעורר שוב את התיאבון שלנו לאוכל רחוב פשוט, ביתי וטוב כשהיא חורכת את הטיק טוק והאינסטגרם ומככבת בראש רשימות החיפושים בגוגל.
בתקופה האחרונה נראה שהמנה המטוגנת ששוכבת בתוך פחמימה ריקה ואלוהית זוכה שוב לתהילה בכל רחבי הארץ. קפצנו בשעת צוהריים לדגום את המנה בנורמן - הלוקיישן שבו כל הטירוף התחיל. הגענו באמצע השבוע אחרי שכל עובדי המשרדים המורעבים חזרו מהפסקת הצוהריים לחדרים הממוזגים. התור לא היה ארוך מידי והתקדם כמו בפס יצור מהיר ומהוקצע. בחוץ הישיבה היא על כסאות מתכת שניצבים מסביב לשולחנות.
לסיכום אפשר לומר שכריך השניצל בחלה שדגמנו בנורמן היה טעים ומשביע אבל לחלוטין יכלו לשדרג אותו עם ביצוע טוב יותר בפרטים הקטנים שהיו עושים את ההבדל – בטח במחיר לא זול בכלל לאוכל רחוב פשוט וביתי.