השף מושיק רוט מביא בשורה חדשה למסעדת &מושיק עם השקת תפריט חורף חדשני ומסקרן. בלב התפריט ניצב חיבור מפתיע בין עולם הקולינריה הגבוהה לבין תערובות קפה ייחודיות ונדירות, המגיעות מרחבי העולם.
המסעדה, שהיא אחת המסקרנות בימים אלה בעולם הקולינריה הישראלי, מפתיעה הפעם עם שילוב יוצא דופן: קפה כחומר גלם קולינרי מוביל. במרכז התפריט נמצאת תערובת נדירה מנפאל של מותג הקפה Nespresso, המופקת בכמויות מוגבלות במיוחד ומיועדת למסעדות יוקרה נבחרות בלבד.
חוויה קולינרית חדשה
בין המנות החדשות שיוצעו במסעדה: מנת ארטישוק ירושלמי בשילוב קפה, טונקה, שוקולד וקוקוס, לצד גן שעשועים של פטיפורים שהותאמו במיוחד לתערובות הקפה של נספרסו.
במרכז החוויה עומדת תערובת נפאל היוקרתית, המיועדת למסעדות יוקרה. התערובת מופקת מזן קפה נדיר הגדל בנפאל וזמין בכמויות מזעריות. תהליך הקלייה הייחודי, המשלב קלייה כהה לחלק מהפולים וקלייה בהירה וארוכה לאחרים, יוצר אספרסו עוצמתי ואינטנסיבי עם ארומה של דגן קלוי ומרקם קטיפתי.