השף מושיק רוט מביא בשורה חדשה למסעדת &מושיק עם השקת תפריט חורף חדשני ומסקרן. בלב התפריט ניצב חיבור מפתיע בין עולם הקולינריה הגבוהה לבין תערובות קפה ייחודיות ונדירות, המגיעות מרחבי העולם.

המסעדה, שהיא אחת המסקרנות בימים אלה בעולם הקולינריה הישראלי, מפתיעה הפעם עם שילוב יוצא דופן: קפה כחומר גלם קולינרי מוביל. במרכז התפריט נמצאת תערובת נדירה מנפאל של מותג הקפה Nespresso, המופקת בכמויות מוגבלות במיוחד ומיועדת למסעדות יוקרה נבחרות בלבד.

&מושיק  (צילום: לנס הפקות)
&מושיק (צילום: לנס הפקות)

"החוויה שעומדת במרכזה של כל ארוחה טובה תלויה בגורמים רבים", מסביר השף מושיק רוט. "השילוב בין שני המותגים הבינלאומיים נעשה על בסיס ערכים משותפים של מצוינות ואיכות. אני רואה בנספרסו שותפים טבעיים לחוויה קולינרית בלתי מתפשרת".

חוויה קולינרית חדשה

בין המנות החדשות שיוצעו במסעדה: מנת ארטישוק ירושלמי בשילוב קפה, טונקה, שוקולד וקוקוס, לצד גן שעשועים של פטיפורים שהותאמו במיוחד לתערובות הקפה של נספרסו.

במרכז החוויה עומדת תערובת נפאל היוקרתית, המיועדת למסעדות יוקרה. התערובת מופקת מזן קפה נדיר הגדל בנפאל וזמין בכמויות מזעריות. תהליך הקלייה הייחודי, המשלב קלייה כהה לחלק מהפולים וקלייה בהירה וארוכה לאחרים, יוצר אספרסו עוצמתי ואינטנסיבי עם ארומה של דגן קלוי ומרקם קטיפתי.

THE TIDE, מסעדת &מושיק (צילום: לנס הפקות)
THE TIDE, מסעדת &מושיק (צילום: לנס הפקות)

"שיתוף פעולה עם שפים ומוסדות קולינריה מהשורה הראשונה הוא חלק בלתי נפרד מחווית לקוח בלתי נשכחת", אומרת סוניה נסטסה, מנכ"לית נספרסו ישראל. "אנו שמחים להצטרף לשף מושיק רוט ומסעדת &מושיק, מסעדה אשר חולקת את מחויבותנו למצוינות ומציעה מענה מושלם לחובבי אוכל המעריכים קולינריה גבוהה".

השיתוף פעולה החדש מצטרף לשורת מיזמים מוצלחים של נספרסו עם שפים מובילים בישראל, בהם שיראל ברגר ממסעדת OPA וענר בן רפאל פורמן ממסעדת תריסר. המגמה משקפת את החיבור ההולך וגובר בין עולם הקפה האיכותי לקולינריה הגבוהה.