בעולם המסעדנות התל אביבי, שבו כל מסעדה חדשה מנסה להמציא את עצמה מחדש, "הולה הולה" של שף שקד פחימה מצליחה לייצר זהות ייחודית משלה. המסעדה - חלבית-דגים כשרה - מתמרנת בין מסעדת שף איכותית לבין מקום בילוי מבלי ליפול למלכודת של איבוד הזהות הקולינרית.
העיצוב המודרני והאלגנטי של המקום משדר תחכום מאופק, כשהחלל מחולק בין בר אינטימי לשולחנות המיועדים לקבוצות של ארבעה-שמונה סועדים, לפי ההזמנות. המעבר המתוזמן מאווירה שקטה יחסית בתחילת הערב למסיבה בשעות המאוחרות יותר (סביב 22:30-23:00) נעשה בטבעיות מפתיעה. רקדניות הבטן והמוזיקה המיינסטרימית והמזרחית, שעוצמתה עולה בהדרגה, עלולה הייתה להישמע כמו גימיק שיווקי, אך בפועל היא משתלבת היטב באווירה המתפתחת. הגעתי בשעה 21:00 והיה די רגוע, ותוך פחות משעה המקום היה מלא לגמרי.
"הולה הולה" מצליחה במשימה המאתגרת של שילוב בין מסעדת שף איכותית למקום בילוי. צוות המלצרים והברמנים מתמודד היטב עם המעבר בין האווירות השונות, ותפריט הקוקטיילים המגוון משתלב היטב עם חווית הארוחה. המטבח מציג ביטחון ודיוק, גם אם לעיתים על חשבון העזה יצירתית. המחירים אמנם אינם זולים אך סבירים ביחס לתמחור העכשווי במסעדות מסוג זה, ובעיני גם משקפים את רמת האוכל והחוויה הכוללת.
זהו מקום שמצליח לספק חוויה קולינרית ובילוי חברתי בו-זמנית, בלי שאף צד יבוא על חשבון השני - הישג לא מבוטל במנוף המסעדנות התל אביבי העכשווי.