מפגש נדיר בין שפים: ארוחה פורטוגלית חד פעמית בלב תל אביב

הביסטרו התל אביבי "טשרניחובסקי 6" מארח את השף אוהד לוי מאילת ואת צוות מסעדת "פרא" לסדרת ערבי בישול משותפים. בתפריט: מנות ים תיכוניות בהשראה פורטוגלית

מיטל שרעבי צילום: פרטי
אורי שטיינברג ואביעד פלד
אורי שטיינברג ואביעד פלד | צילום: אחיקם בן יוסף
3
גלריה

ביסטרו "טשרניחובסקי 6", מהמוסדות הקולינריים הוותיקים של תל אביב, משיק סדרת ערבי שף מיוחדים בהשתתפות שפים מובילים. הערבים יתקיימו החל מהשעה 19:00, כאשר הראשון יתקיים ב-28.1 עם השף אוהד לוי (מאמו, צ"יקטי), והשני ב-10.2 עם צוות מסעדת "פרא" - השפים אביעד פלד ואורי שטיינברג.

ערבי שף בטשרניחובסקי 6
ערבי שף בטשרניחובסקי 6 | צילום: יח''צ

אוהד לוי, שמסעדתו האילתית "מאמו" נסגרה עם פרוץ המלחמה, יחבור לשף ובעלים אייל מרמלשטיין לערב של מטבח ים תיכוני בהשראה פורטוגלית. בתפריט המשותף יככבו מנות כמו טרין דגים עם בצל מקורמל, פשטייש דה בקלאו, ומנת הדגל לזוג - ארוז דה מרישק עם שרימפס, קלמרי ומולים.

לביבות דג בקלאו על פירי פירי
לביבות דג בקלאו על פירי פירי | צילום: אנטולי מיכאלו

בערב השני יתארחו אנשי מסעדת "פרא" מנחלת בנימין - השפים אביעד פלד ואורי שטיינברג, יחד עם תום גוב האחראי על תחום היין. התפריט המשותף ישלב בין המטבח הים תיכוני המודרני של "פרא" למסורת הפורטוגלית של "טשרניחובסקי 6".

"טשרניחובסקי 6", שקיימת כבר למעלה מ-20 שנה, היא מסעדה משפחתית המנוהלת על ידי השף אייל מרמלשטיין ואשתו. המקום מתמחה במטבח פורטוגלי משולב עם ביסטרו אירופאי, ומציע אוסף יינות פורטוגליים ייחודי.

תגיות:
תל אביב
/
פירות ים
/
פורטוגל
/
מסעדות שף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף