הגעתי למקום בשעה 21:00 וכחצי שעה לאחר מכן המסעדה התמלאה בקבוצות קטנות של צעירים וזוגות שהקיפו את הבר, שם ישבתי גם אני. המוזיקה הייתה שקטה יחסית והתגברה תוך כשעה למוזיקה מזרחית שמחה כזו שגרמה לכולם לשיר בקולי קולות. כבר מיד כשנכנסתי שמתי לב שהשירות תואם את המקום, הרמה גבוהה, צוות הבר היה אדיב, שירותי ובקיא בתפריט והסביר לפרטי פרטים ממה מורכבת כל מנה וממה מורכב כל קוקטייל.
התפריט של הקומראן מורכב מיותר מנות ראשונות וכמה עיקריות. תנו לי להכין אתכם מראש - יקר. ולא סתם יקר, אלא יקר מאוד. אבל ביקור במסעדה כזו היא מהסוג ששומרים לאירועים מיוחדים, לחוויה יוצאת דופן, והנה אני אומרת את זה - שווה כל שקל.
במהלך הערב, המוזיקה כבר הפכה ממש קצבית ומספר רקדניות בתלבושות ססגוניות ומנצנצות נכנסו פנימה, החלו לרקוד והוסיפו לאווירה שכבר הרגישה ממש עממית. שף מושיק רוט הגיע בכבודו ובעצמו למסעדה, התיישב על הבר והצטלם עם כל מי שניגש אליו בחיוך ובחיבה. הברמנים והמבלים כבר עלו לרקוד על הבר והאווירה הייתה מאוד מרוממת.
כמובן שלמקום יש שני צדדים - אם תגיעו מוקדם יותר תוכלו ליהנות מארוחת ערב שקטה, כשבשעות היותר מאוחרות זה כבר חפלה של ממש. מה שתבחרו, כל האופציות פתוחות.
לסיכום, הגעתי לקומראן במחשבה שמדובר במסעדה בסגנון שונה, פחות עממי, יותר קלאסי- אירופאי ויצאתי מופתעת לגמרי. האוכל עמד ואפילו עלה על כל הציפיות, את שף מושיק רוט לא ציפיתי לראות שם - ביקור שהפתיע אותי מאוד, ועוד יותר הפתיעה אותי העובדה שהמסעדה כשרה והאוכל פשוט נפלא וברמה מאוד גבוהה.