בין אם אתם חובבי בצק דק ופריך או מעדיפים קצוות עבים וזהובים, תסכימו איתנו שאין כמו פיצה שמכינים בבית. לא חייבים תנור אבן או טאבון. השימוש בתבנית אפייה חד-פעמית מאלומיניום מבטיח אפייה אחידה ושמירה על צורת הפיצה, כך שניתן ליהנות ממנה בבית כמו בפיצריה האהובה עלינו. מה שכיף בפיצה ביתית הוא שאתם יכולים לשים בה בדיוק את מה שאתם אוהבים. יכולים לוותר על הרוטב או להחליף אותו ברוטב אחר, למשל שמנת, ולהשתולל עם איזה תוספות שרוצים.
ברשת המסעדות האיטלקית רפאלו, אוכל איטלקי זו דרך חיים, ופיצה היא אחת מהמנות הפופולריות במסעדה. הבצקים נעשים במקום בעבודת יד, במתכון ייחודי וללא חומרים משמרים. בצק פיצה מורכב מחמישה מרכיבים: קמח, שמרים, סוכר, מלח ומים, אך הבצק המושלם יהיה זה שהחומרים בו יטופלו בצורה מיוחדת. אלה 3 הטיפים שלהם לבצק מנצח:
פיצה ביתית קלאסית
מצרכים (לתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ):