המשולש הקדוש: מתכון לפיצה ביתית עם בצק מושלם

לכבוד יום הפיצה הבינלאומי, שמתקיים בכל שנה ב-9 בפברואר, אין דרך טובה יותר לחגוג, מאשר להכין פיצה ביתית מושלמת עם קצוות תפוחים. קבלו מתכון וגם 3 טיפים מהמומחים שיהפכו את בצק הפיצה שלכם למוצלח במיוחד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פיצה ביתית. בדיוק כמו שאתם אוהבים
פיצה ביתית. בדיוק כמו שאתם אוהבים | צילום: יח"צ הוסטס
2
גלריה

בין אם אתם חובבי בצק דק ופריך או מעדיפים קצוות עבים וזהובים, תסכימו איתנו שאין כמו פיצה שמכינים בבית. לא חייבים תנור אבן או טאבון. השימוש בתבנית אפייה חד-פעמית מאלומיניום מבטיח אפייה אחידה ושמירה על צורת הפיצה, כך שניתן ליהנות ממנה בבית כמו בפיצריה האהובה עלינו. מה שכיף בפיצה ביתית הוא שאתם יכולים לשים בה בדיוק את מה שאתם אוהבים. יכולים לוותר על הרוטב או להחליף אותו ברוטב אחר, למשל שמנת, ולהשתולל עם איזה תוספות שרוצים.

ברשת המסעדות האיטלקית רפאלו, אוכל איטלקי זו דרך חיים, ופיצה היא אחת מהמנות הפופולריות במסעדה. הבצקים נעשים במקום בעבודת יד, במתכון ייחודי וללא חומרים משמרים. בצק פיצה מורכב מחמישה מרכיבים: קמח, שמרים, סוכר, מלח ומים, אך הבצק המושלם יהיה זה שהחומרים בו יטופלו בצורה מיוחדת. אלה 3 הטיפים שלהם לבצק מנצח:

רפאלו פיצה ביאנקה עיזים ודבש
רפאלו פיצה ביאנקה עיזים ודבש | צילום: אסף קרלה

פיצה ביתית קלאסית

מצרכים (לתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ):

תגיות:
פיצה
/
בצק
/
מתכון
/
יום בינלאומי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף