מסעדת "וידה" בטבריה: סיפור קולינרי חדש בצפון

בין מסעדות הגריל והשווארמה בעיר נפתחה מסעדה חדשה המציעה חוויה קולינרית ייחודית, עם דגש על חומרי גלם מקומיים וטכניקות בישול מודרניות

ליאל עזור צילום: פרטי
מסעדת וידה החדשה ״וידה״
מסעדת וידה החדשה ״וידה״ | צילום: עוז אוחיון
3
גלריה

בלב טבריה, בין מסעדות הגריל המסורתיות, נפתחה לאחרונה מסעדת "וידה" (VIDA) שמביאה בשורה קולינרית חדשה לעיר. המסעדה ממוקמת ברחוב יהודה הלוי 1, בקניון הביג פאשן ומציעה חוויה שונה מהמוכר בנוף המקומי - מטבח מודרני המשלב טכניקות בישול עכשוויות עם חומרי גלם מקומיים איכותיים.

כרובית בג׳וספר ״וידה״
כרובית בג׳וספר ״וידה״ | צילום: עוז אוחיון
משה בדישי שף המסעדה
משה בדישי שף המסעדה | צילום: עוז אוחיון
תגיות:
מסעדה
/
מטבח
/
חדשות אוכל
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף