טאיזו מציינת 12 שנים להיווסדה ושף יובל בן נריה החליט להנציח את המעמד דווקא במבט נוסטלגי ולהכיר תודה למסעדה המיתולוגית "הסינית האדומה" - מוסד קולינרי שהפך את המרחק בין המזרח הרחוק לת"א לקרוב מתמיד.
המסעדה האייקונית, שפעלה בצפון ת"א בין 1977 עד 2017, אירחה אלפי ישראלים והיתה הראשונה לחשוף בפניהם את נפלאות המטבח הסיני ואת טעמו של מרק תירס, אגרול פריך ורוטב חמוץ-מתוק זרחני. היזם ישראל בויקו ז"ל, פתח אותה בצפון דיזינגוף, וקל היה לזהותה בשל דלת הכניסה האדומה שבלטה למרחקים.
זו הייתה הפעם הראשונה שהונחו על השולחן צ'ופסטיקס במקום סכו"ם וקערות מרק עמוקות עם כף מאוירת בעיטורים עדינים. המסעדה הקטנה הפכה למוקד עלייה לרגל ומקום מפגש לאצולה התרבותית והחברתית של תקופתה ביניהם אמנים, פוליטיקאים ואנשי לילה. שמעון פרס, יצחק נבון, אריק איינשטיין ושלום חנוך – כולם הגיעו וזכו ליחס אישי מבויקו שהכיר כל סועד בשמו.
בתפריט ההומאז' לסינית האדומה יוגשו מנות אייקוניות כגון: אגרול עם רוטב חמוץ מתוק אדום, מרק תירס קלאסי, עוף חמוץ-מתוק, צלעות צ'אר-סיו ברוטב ברביקיו סיני, בשר סצ'ואן של נתחי בקר ועוד. במקביל, יורכב תפריט קוקטליים מיוחד עם מותג הוויסקי האייקוני XV Chivas Regal.