חדשות טעימות: חמישה עדכונים מעולם האוכל הישראלי

טעימות מרעננות מהשבועות האחרונים: מוצרים, מקומות וחידושים בשוק המזון המקומי

ליאל עזור צילום: פרטי
קונדיטורית הבוטיק האמריקאית Sweet Box מתרחבת
קונדיטורית הבוטיק האמריקאית Sweet Box מתרחבת | צילום: עוז אוחיון
6
גלריה

לא משנה אם אתם צרכני בריאות נלהבים, חובבי מתוקים מושבעים או סתם אנשים שאוהבים לטעום דברים חדשים - האביב של 2025 מביא איתו שפע של התפתחויות קולינריות בשוק הישראלי. סקרנו עבורכם חמישה עניינים חמים בזירת האוכל המקומית שכדאי לכם להכיר.

אוטלי בריסטה מוקטן חדש
אוטלי בריסטה מוקטן חדש | צילום: יחצ
הרבלייף שייק פורמולה 1 קרם שוקולד החדש
הרבלייף שייק פורמולה 1 קרם שוקולד החדש | צילום: יחצ
רשת rebar משיקה את halva bowl
רשת rebar משיקה את halva bowl | צילום: רונן מנגן
סוויט בוקס בסניף חדש במתחם ביג גלילות
סוויט בוקס בסניף חדש במתחם ביג גלילות | צילום: עוז אוחיון
מסעדת G27 ברמת חן
מסעדת G27 ברמת חן | צילום: סוכנות קאבר

העולם הקולינרי הישראלי ממשיך להתפתח ולהתחדש, עם דגש על מענה לצרכים המשתנים של הצרכנים: מארוחות מהירות ובריאות, דרך חוויות קפה וקינוחים מיוחדות, ועד למסעדות קונספט שמציעות חוויה קולינרית שלמה. חמשת האתרים והמוצרים שסקרנו מייצגים פסיפס מעניין של הזירה הקולינרית העכשווית בישראל, המשלבת בין בריאות, טעם, נוחות ויצירתיות. בין אם אתם מחפשים אלטרנטיבות בריאות, קינוחים מפנקים, חוויות טעם חדשות או מקומות איכותיים לבלות בהם - סצנת המזון הישראלית ממשיכה להציע לכם מגוון אפשרויות מרגשות.

תגיות:
קינוחים
/
ביקורת אוכל
/
חלב
/
חדשות אוכל
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף