הודו בלב תל אביב: המסעדה הוותיקה עוברת מקום ומשדרגת תפריט

המסעדה ההודית שפועלת בתל אביב מאז 2016 עברה למשכן חדש ומרווח עם מרפסת שמש, והוסיפה לתפריט מנות קארי אותנטיות המוגשות כפתיחת שולחן מסורתית עם מטבלים, חמוצים ותבשילים

מיטל שרעבי צילום: פרטי
מא פאו
מא פאו | צילום: אנטולי מיכאלו
3
גלריה

המסעדה ההודית שכבשה את תל אביב עזבה את נחלת בנימין ועברה למתחם מרווח עם מרפסת שמש. התפריט התרחב וכולל עתה חוויית "פתיחת שולחן" עם מבחר תבשילי קארי ומטעמים אותנטיים

בשנים האחרונות הפכה מסעדת "מא פאו" למוסד קולינרי תל אביבי עבור חובבי המטבח ההודי. עכשיו, לאחר שמונה שנים בנחלת בנימין, עוברת המסעדה האהובה למיקום חדש בלב שוק לוינסקי, בחלל שאירח בעבר את מסעדת "דלידה".

מא פאו ההודית
מא פאו ההודית | צילום: אנטולי מיכאלו

במשכן החדש והמרווח מציעה "מא פאו" לא רק חלל גדול יותר, אלא גם מרפסת שמש פנימית המוסיפה למקום אווירה נעימה. הסועדים שיעלו במדרגות אל המסעדה יפגשו בעיצוב שמשלב צבעים חמים ואלמנטים המעוררים תחושה אותנטית של הודו, כשברקע ניחוחות תבלינים אופייניים.

החידוש המרכזי בתפריט הוא הרחבה משמעותית של קטגוריית תבשילי הקארי, המוגשים במתכונת "פתיחת שולחן" – חוויה הודית מסורתית שבה המנה העיקרית מלווה במגוון תוספות, מטבלים וירקות מוחמצים. הסועדים יכולים לבחור בין קארי חלבי, בשרי, דגים או טבעוני.

צהרים במא פאו
צהרים במא פאו | צילום: יניר תדמור

הבסיס לטעמים של "מא פאו" נעוץ במסורת המשפחתית של משפחת יצחק, שמקורה בהודו. הקפדה זו על אותנטיות ניכרת לא רק בטעמים אלא גם בתהליכי הכנה מסורתיים – החל מחביצת גבינת פאניר במקום, דרך מילוי ידני של סמוסות ועד להכנה איטית ומדויקת של תבשילי הקארי.

להשלמת החוויה ההודית, המסעדה מציעה גם משקאות מסורתיים כמו לאסי צונן וצ'אי מסאלה חם, ומקפידה על הכנת בצקים טריים ומנות גריל בתנור ג'וספר ייעודי.

תגיות:
נחלת בנימין
/
שוק לוינסקי
/
מסעדה הודית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף