לא תמיד פשוט למצוא מה לאכול בפסח, במיוחד אם אתם נמנים על אלו המכנים עצמם "פודיז". כמובן שההגבלות בפסח על המתכונים האהובים שלנו גדלות אך עם השנים נראה שמצאו את הפתרונות הקולינריים לחג. והרי הם לפניכם.
יותר מ־30 יינות למזיגה בכוסות ויותר מ־400 בקבוקי יין שונים מיקבים מהארץ ומהעולם יחכו לכם ב"טייסטינג רום", בר יין שממוקם במבנה טמפלרי בפארק שרונה בתל אביב. יהיו גם מנות שהותאמו לפסח כקרפצ׳יו סלק, סשימי סלמון, פלטת גבינות, סלמון מאודה במעטפה ועוד (בהשגחת צהר, לאוכלי קטניות) (03־5333213).