הכינו בעצמכם: עוגיות שוקולד מושלגות לפסח ללא גלוטן

אוהבים את העוגיות של פסח? אין מה להשוות אותן לאלה שמכינים בבית לבד, והן ללא גלוטן כמובן ומתאימות לכל ימות השנה. קבלו מתכון קל ופשוט באדיבות קרן קדוש, שף קונדיטורית ומבעלי קפה קדוש

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עוגיות קוקוס מושלגות של שף קונדיטורית קרן קדוש
עוגיות קוקוס מושלגות של שף קונדיטורית קרן קדוש | צילום: פרטי
3
גלריה

עוגיות שוקולד וקוקוס מושלגות ללא גלוטן

עוגיות קוקוס מושלגות של שף קונדיטורית קרן קדוש
עוגיות קוקוס מושלגות של שף קונדיטורית קרן קדוש | צילום: פרטי

לא רק בפסח

מעבר להיותו מותאם לפסח – קוקוס הפך לסמל של חדשנות במטבח הצמחי: הוא לא רק מחליף שמנת או חלב, אלא מוסיף אופי וטוויסט מעניין. בדיוק בגלל זה – קשה היום לדבר על קולינריה של פסח בלי להזכיר את הקוקוס.

"מה שהיה בעבר רכיב קצת נוסטלגי ומוגבל" מוסיפה גל שבת, "נכנס בגדול אל תוך הקולינריה המודרנית, ובעיקר לשוק תחליפי החלב, המאפים והחטיפים".

מוצרים חדשים לאוהבי טעם הקוקוס
מוצרים חדשים לאוהבי טעם הקוקוס | צילום: סטודיו שטראוס,יוסי מור,גבריאלה פדר

תגיות:
פסח
/
מתכון
/
ללא גלוטן
/
קוקוס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף