בתור התחלה, הוא נתן את השמות של הנתחים שכדאי לקנות ולהכין: "יש את הנתחים המוכרים - אנטריקוט, סינטה, פילה - כבודם במקומם מונח. הם יקרים נורא, ובצדק. יש נתחים פחות מוכרים ונהדרים - פיקניה או שפיץ שייטל - שהם יותר זולים בצורה משמעותית. נתח קצבים, גם הדק וגם העבה, הם נהדרים למנגל. יש נתחים שהם יותר נדירים למצוא כמו איירון סטייק שהוא מאוד ספציפי. המגוון הוא הרבה יותר גדול ממה שאתם חושבים".
הוא המשיך: "הרעיון הוא לעשות מיקס - חלק מהיקרים חלק מהזולים – אפשר לעשות קבב ביתי, לקחת בשר, קצת שומן כבש, כוסברה, שום, בצל ופלפל חריף - לא צריך יותר כלום".
אהרוני סיפר גם על פסטיבל האוכל המוזל של עיריית תל אביב במתחם שרונה: "הרעיון היה לקחת מילואימניקים שמייצרים מוצרים, ובגלל המילואים נדפק להם העסק, ולייצר מנות שמתבססות על המוצרים שלהם".
ואם תהיתם לעצמכם איפה אהרוני חוגג את יום העצמאות: "הילדים עושים אצלנו על הגג, אז אני אטעם מהם".