למשך שבוע בלבד, מסעדת קלארו התל אביבית לוקחת את מסורת המדורות של ל"ג בעומר צעד אחד קדימה ומשיקה תפריט ספיישלים ייחודי המוקדש כולו לאמנות הבישול באש. החל מהשבוע (14-21.05) יציעו השפים רן שמואלי וטל פייגנבאום והשפית-קונדיטורית עופרי רהב מנות המתכתבות עם טכניקות פרימיטיביות של בישול באש חיה, שמעניקות עומק טעמים בלתי מתפשר.

מה בתפריט?

שיפוד תמנון ובצל ירוק, תפוח מדורה, בויאבז יוגורט (118 שקל) - שילוב מתוחכם בין פירות ים טריים לטכניקות צלייה פרימיטיביות.
סלט ירקות מעושנים, לבנה מעושנת, גבינת קדוש (86 שקל) - מנה צמחונית עשירה שמדגימה את העומק שאפשר להפיק מעישון ירקות.
פילה מוסר וירקות קיץ בגריל פחם, יוגורט חציל שרוף (174 שקל) - שילוב אלגנטי בין דג לבין עושר הטעמים של ירקות קיץ צלויים.

דג על הגריל עם ירקות שרופים, קלארו (צילום: גל קלדרון)
דג על הגריל עם ירקות שרופים, קלארו (צילום: גל קלדרון)

מח עצם ודלעות שרופות, איולי מעושן, אורגנו (84 שקל) - מנה נועזת המשלבת את העושר של מח העצם עם מתיקות הדלעת המפוחמת.
שקדי עגל בפחם, ריזוטו פריקי, פלפל פדרון (168 שקל) - מנת בשר עשירה המשלבת תבלינים ים-תיכוניים עם טכניקות בישול פרימיטיביות.
כרישה שרופה ומוצרלה טרייה (86 שקל) - מפגש בין המתיקות המפוחמת של הכרישה לרכות הגבינה הטרייה.
לקינוח, המסעדה מציעה את הסמורס (62 שקל) - פאדג' שוקולד עם קנל גלידה שרופה ומרשמלו על האש, המתכתב עם חוויית צליית המרשמלו המסורתית במדורות ל"ג בעומר.

"שבוע האש" במסעדת קלארו יימשך מה-14 במאי עד ה-21 במאי 2025.
המסעדה ממוקמת ברחוב הארבעה 23, פינת דוד אלעזר בתל אביב.
להזמנות: 03-6017777.