פחמים, עשן ואש חיה: תפריט ל"ג בעומר במסעדה התל אביבית

למשך שבוע בלבד מציעה המסעדה התל אביבית מנות המבוססות על טכניקות בישול פרימיטיביות באש: שיפוד תמנון, מח עצם עם דלעות שרופות, שקדי עגל בפחם וקינוח מרשמלו חרוך

מיטל שרעבי צילום: פרטי
פאדג' וסמורס בקלארו
פאדג' וסמורס בקלארו | צילום: גל קלדרון
2
גלריה

למשך שבוע בלבד, מסעדת קלארו התל אביבית לוקחת את מסורת המדורות של ל"ג בעומר צעד אחד קדימה ומשיקה תפריט ספיישלים ייחודי המוקדש כולו לאמנות הבישול באש. החל מהשבוע (14-21.05) יציעו השפים רן שמואלי וטל פייגנבאום והשפית-קונדיטורית עופרי רהב מנות המתכתבות עם טכניקות פרימיטיביות של בישול באש חיה, שמעניקות עומק טעמים בלתי מתפשר.

מה בתפריט?

דג על הגריל עם ירקות שרופים, קלארו
דג על הגריל עם ירקות שרופים, קלארו | צילום: גל קלדרון
תגיות:
ביקורת מסעדות
/
ל"ג בעומר
/
מסעדת "קלארו"
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף