אווירת פרובאנס הגיעה לתל אביב: Front By Reviva, בר יינות חדש שנפתח השנה בשיתוף עם חברת Moët Hennessy, מציע חוויה קייצית ייחודית המבוססת כולה על יינות רוזה ממחוז פרובאנס. הבר משלב יינות פרימיום עם תפריט קליל ואווירה דרום-צרפתית.
הבחירה ביינות כמו Whispering Angel, Rock Angel ו-Château Galoupet משתלבת באופן טבעי באסתטיקה ובערכים של רביבה וסיליה: איכותי, אלגנטי אבל לא מתאמץ. אנשי רביבה יצרו התאמות מדויקות בין יין למנות, והרכיבו תפריט קליל שמתכתב עם הרוח של קיץ בפרובאנס.
אז מה אוכלים?
פוגאס - לחם מפרובאנס עם טפנד זיתים שחורים וזרעי חרדל (28 שקל); מרק פיסטו - מרק בזיליקום קר עם ירקות קיץ ופרמז'ן (38 שקל); ניסואז - עגבניות שרי, שעועית ירוקה, קרעי תפוא, זיתי קלמטה וטונה בשמן זית (56 שקל); פיצטה - תפוחי אדמה, רוזמרין ורוקט (48 שקל); מולים וצ'יפס - חמאת פסטיס, שום, למון גראס, פטרוזיליה וצ'יפס בעשבי פרובאנס (72 שקל); שיפוד דג ים על רטטוי - שיפוד על הגריל, תבשיל ירקות ברוטב רוזה מצומצם ועגבניות (78 שקל); גבינות - גאודה מצפה הימים, קרוטה ותום של חוות רום עם תמרים, ענבים, דבש וקרקרים.
הבר פועל בימי א'-ה' בין השעות 17:00-00:00, עם האפי אוור בין השעות 17:00-19:00 שכולל 30% הנחה על כל המשקאות האלכוהוליים.