"יש שתי מסעדות, אחת בשדרות, ותיקה, 15 שנים קיימת כבר בשדרות ועברה את כל הסבבים והמלחמות האפשריות. המסעדה ביבנה שאיתה אני נמצא בקשיים קיימת שלוש שנים. קצת היה מעבר לכוחותיי אני חושב להצליח לתחזק אותה עם להיות תושב העוטף שיוצא למילואים, חוזר לבית מלון, פותח את שתי המסעדות מחדש ואז סבב שני של מילואים, שלא יכולתי לוותר עליו".
"המסעדה בשדרות אומנם כבר ברוך השם יציבה וחזקה. המסעדה ביבנה נמצאת במתחם קרסו עם שפע של חניה".
"אני בגדוד 7020 בחטיבה 5. אחרי שנים שהייתי מ"מ לוחם, עברתי להיות קצין מטה, אחראי על הרבה תפעולים לוגיסטיים. זה לא מאפשר לך רגע דל. אני עדיין בסבב השלישי נכון להיום, עתידים לסיים אותו ממש בקרוב. עצמאי או עצמאית שיוצאים מהמילואים, לא הולכים לכמה ימים של מנוחה. רק בפעם האחרונה כשיצאתי הביתה, מצאתי את עצמי עוד על מדים רץ לסניף ביבנה כדי להעביר כמה דברים שאי אפשר היה לחכות איתם ולהספיק לחזור הביתה כי אני רוצה עוד להספיק להוציא את הילד מהגן. אתה בין מילואים לעבודה, לא בין מילואים לאיזושהי פאוזה".