מסעדת בשרים חדשה מצטרפת למותגים המובילים של השף יהונתן שרביט וקבוצת מילה, בתוך המרכז המסחרי של סביון. יהונתן שרביט הוא מהשפים הבולטים בזירה המקומית, עם קו קולינרי אישי וחכם שמאזן בין דיוק של שף לבין אינטואיציה של בשלן. את מסעדת "מילה" הקים בשנת 2024 ולאחר מכן פתח את "דולצ’ה מילה", גלידריה איטלקית בעבודת יד. כעת הוא הולך לקו חדש, אך מי שכבר אכל אצלו בוודאי לא יהיה מופתע.
המסעדה החדשה, שקיבלה את השם Taurus Smokehouse, מצטרפת ל"מילה" ו־"דולצ’ה מילה", ומשלימה את הטרילוגיה הקולינרית של השף במרכז סביון. בעוד מילה היא הביסטרו המקומי ודולצ’ה מילה היא הגלידריה האהובה – Taurus היא התוספת היותר פראית, מקום שמוקדש כל כולו לבשר.
TAURUS מציעה חוויית בשרים איטית וכשרה, בהובלתו של שרביט. הבשרים כאן נעשים עם תנור אבן, גריל ועישון מסורתי. הנתחים ששרביט בחר, עוברים תהליכים קפדניים של יישון, תיבול וצלייה.
טווח המחירים: 42 שקל ועד ל-140 שקל.