המבצע התחיל כניסוי מוגבל בזמן, אבל זה הצליח מעבר למצופה והפך לקבע. גם מחוץ לשעות המבצע, המחירים של הלנה מפתיעים: אויסטר אחד ב-12 שקל, שישה ב-60 שקל. לעומת זאת, באופן כללי בתל אביב, כמו שגמזו מסביר, "יש לך כל מיני אוייסטר גילארדו, עשרה זנים אחרים שמוכרים ב-34, 36 שקלים כאלה, ליחידה".
כשנשאל על איך מסעדנים יכולים לשרוד בישראל אחרי כל המלחמות והקורונה, גמזו לא מסתמך על פורמולות קסומות. "אני מקריב מאוד מהחיים שלי בשביל זה, כרגע", הוא אומר בכנות. "זה פשוט להיות. זה לנהל עסק. בכל רמה, חברה, מהמחירים, מהקנייה עד העובדים, עד החשמל, עד הארנונה, מים, הכול במדויק".
הלנה עצמה היא בעצם טאפאס-בר עכשווי עם דגשים ספרדיים מובהקים. בתפריט אפשר למצוא בין השאר ספגטי חמאת אנשובי, סשימי דג ים, ססינה (בשר בקר כבוש), טרטר בקר, ולקינוח עוגה באסקית. זו תערובת שמשקפת את הגישה הלא שגרתית של המקום.
כשיש אזעקות, כולם רצים לחניון הבימה הסמוך. זו המציאות הישראלית בכמעט שנתיים האחרונות. אבל בין שש לשבע, כשהאויסטרים מוגשים ביורו לכל אחד, יש משהו מנחם בפשטות הזו. אולי זה הכוח של החשיבה מחוץ לקופסה, או אולי זה פשוט הטעם של הים במקום שקרוב למים, רחוק מהדאגות.