את ארוחת הבופה, המושחתת יש לציין, מנהל השף אנדריי בובר שמפנק את האורחים בשלל מטעמים שמוגשים החדר האוכל הוותיק, בו סעדו בין היתר אנשי השלטון העות'מני וקציני הצבא הבריטי. המגוון עשיר, ואם משווים אותו לארוחות הבוקר המוגשות בבתי הקפה, אפשר להגיד שהמחיר אמנם לא זול, אך סביר בהחלט ביחס לתמורה.
חוץ ממגוון גבינות, אומלטים, מקושקשת, ושקשוקה אפשר למצוא גם שקשוקה תרד ירוקה, מאפה סירניקי ביתי מסולת, שהוא מאפה גבינה תבורוג, צימוקים לבנים, שמנת חמוצה, ביצים; ממרח דגים-מטיאס לבן, וופל תפוחי אדמה, ממרח סלק, טחינה ירוקה, תבשיל ירקות ואורז לטבעונים שיזכו גם לביצים וגבינות טבעוניות - אבל בתנאי שיגידו מראש, מגוון סלטים טריים, פירות, פנקייקים ומאפים מתוקים לקינוח. הארוחה כוללת גם מיצים טבעיים סחוטים וקפה ללא הגבלה.
חדר האוכל פתוח בין 07:00 ל-10:00, אנחנו הגענו בשעה 09:00 והמגוון היה עשיר, חדר האוכל היה מלא יחסית, אך לא הורגש רעש חריג.