לא תאמינו מה השף טום אביב עשה לצ'יפס האהוב

חברת מילוטל והשף טום אביב ממסעדת טברנה דל מאר הציגו 10 מנות חדשניות על בסיס צ'יפס: מפולנטה צ'יפס עם פטריות ועד צ'ורוס צ'יפס עם שוקולד

מיטל שרעבי צילום: פרטי
השף טום אביב
השף טום אביב | צילום: מורג ביטן
2
גלריה

מי אמר שצ'יפס זה רק נשנוש? חברת מילוטל, יצרנית הצ'יפס המובילה, יוצאת במיזם קולינרי יחודי עם השף טום אביב ממסעדת טברנה דל מאר הממוקמת בשוק הכרמל. במסגרת הפרויקט "זה לא רק צ'יפס", השף הכין 10 מנות חדשניות על בסיס צ'יפס שמוכיחות שהחטיף הפופולרי יכול להפוך למנות גורמה מתוחכמות.

טום אביב הציג יחד עם אבי לוי, מנהל הפעילות העסקית של חברת מילוטל, וחופית חן סגל, מנהלת השיווק, את הסדרה החדשנית בפני קבוצת אורחים וכתבי גסטרונומיה. המטרה: להוכיח שמאז שהמציאו את הצ'יפס בעולם בשנת 1853, לא חשבו על הפוטנציאל הקולינרי האמיתי שלו.

10 מנות שמשנות את הכללים

במהלך ההצגה הוגשו מנות מפתיעות ויצירתיות: פולנטה צ'יפס עם פטריות ובצל ירוק, צ'יפס בלאדי מרי קטשופ ויצ'סטר, צ'יפס עם צזיקי דבש נענע, סטייק אנד אגז דמי גלאס דגים אסייתי וצ'יפס אסייתי, סלט עם ויניגרט תפוח אדמה וקרוטוני צ'יפס.

מנה של השף טום אביב על בסיס צ'יפס
מנה של השף טום אביב על בסיס צ'יפס | צילום: מורג ביטן

המנות המתוחכמות יותר כללו סביצ'ה פרואנית עם קראמבל צ'יפס, איקרא צ'יפס עם קלמטה בצל סומק נענע ודבש, וצ'ורוס צ'יפס עם שוקולד וניל - שילוב של הקלאסי הספרדי עם הטוויסט הישראלי.

המנות הוגשו עם מגוון משקאות כולל ערק, אוזו ושמפניה, ויצרו חוויה קולינרית מלאה שהדגימה את הגמישות והפוטנציאל של הצ'יפס כמרכיב בסיס למנות מתוחכמות.

הפרויקט מצטרף למגמה הגדלה של שיתופי פעולה בין יצרני מזון לשפים מובילים, שמטרתם להרחיב את האופנים שבהם הצרכנים רואים ומשתמשים במוצרי מזון קונבנציונליים.

תגיות:
צ'יפס
/
טום אביב
/
ארוחת שף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף