בין המנות הראשונות ניתן למצוא ארטישוק ירושלמי צלוי עם "לבנה" קשיו וסחוג זעתר; סיגר דג עם בצל מקורמל, עשבי תיבול ואיולי לימון כבוש; קרפצ'יו חציל עם דבש ענבים ושקדים קלויים; וקרפצ'יו בקר עם איולי בלסמי לבן. במנות העיקריות בולטים פילה סלמון צלוי עם ירוקים מוקפצים וחמאת עגבניות; קבב דגים ברוטב עגבניות פיקנטי עם טחינה משוויה; אנטריקוט צלוי במיברסה עם גראטן תפוחי אדמה וצ'ימיצ'ורי; ופילה עגל ברוטב יין עם פירה. הקינוחים כוללים יצירות בעבודת יד כמו "ביצת לוז" ו"סלע אקזוטי".
תפריט היין מציע מבחר תוצרת יקבים ישראליים, בהם רמת הגולן, לוריא, פלאם וצרעה, לצד תפריט בר הכולל קוקטיילים קלאסיים ופרשנויות מודרניות, וויסקי, ג'ין ומשקאות נוספים. העיצוב הפנימי משלב עץ טבעי, תאורה רכה ובר מרכזי, לצד מרפסת פרטית. במסעדה פועל גם חדר סיגרים סגור, המצויד באוסף סיגרים מהמותגים המובילים בעולם, הנשמרים בתנאים מותאמים.