מסעדת קיוטו בהרצליה, אחת מהמוסדות הוותיקים והמוערכים בזירת המטבח היפני בישראל, מציגה תפריט קיץ מרענן המשלב מנות ספיישל עונתיות לצד מנות הדגל המוכרות. התפריט החדש נבנה סביב חומרי גלם טריים, טעמים מפתיעים וטכניקות יפניות מדויקות, וממשיך את הקו של חוויית אירוח מוקפדת ועדכנית שהמסעדה מקפידה עליו.
בין מנות הספיישל הבולטות ניתן למצוא את סביצ'ה קיוטו - סלמון נא עם אבוקדו, מלפפון, כוסברה ושאלוטס קריספי; קלמרי פריך בטמפורה דקיקה עם עלי בזיליקום תאילנדי, שיסו אדום, ויניגרט עשבים ואיולי מיסו; באן קריספי דג בס בציפוי פריך עם מלפפונים בפונזו, צ'ילי, איולי יוזו, נענע ושיסו; ובאן בקר מפורק בבישול ארוך עם חמוצים יפניים, כוסברה, שאלוטס קריספי ומיונז חריף.
לצד החידושים, ממשיכות לככב מנות הדגל שמלוות את קיוטו כבר שני עשורים, בהן קריספי שרימפס בטמפורה עדינה, קוביות לוקוס בגריל יפני, סלט יוזו יפני עם רוטב הדרים, סשימי "ניו סטייל" בטכניקת שמן חם, טונה טרטר, מרק מיסו, ראמן קיוטו, נודלס קינוקו, פילה דניס טפניאקי, שרימפס טפניאקי וגורקי סלמון - כולן מוגשות בקפידה ובאסתטיקה יפנית מוקפדת.
תפריט הקוקטיילים העונתי מציע שילובים מרעננים ומפתיעים, ביניהם BASILISK - ג'ין, שרטרז ירוק, נענע, ג'ינג'ר ומלפפון; CINNAMON SUNSET - ברבן קינמוני, קמפרי, טריפל סק ולימון; MEZCAL MIRAGE - שילוב בין מרגריטה ומזקל עם מיסו; ו-KYOTO UME - שזיף יפני, רום לבן, לימון ונגיעות מיסו טרופיות.
מנכ"ל קיוטו, משה אהרוני, מסר כי התפריט החדש "מכבד את השורשים שלנו אך לא מפחד לחדש ולרגש", וכי מנות הקיץ מהוות הזדמנות לשלב חומרי גלם, טעמים וטכניקות שיתאימו לעונה החמה ולציפיות הקהל.